بازاریابی کلینیک های زیبایی و نحوه تبلیغات مطب ها و کلینیک ها را آموزش ببین و مشتری کلینیک زیبایی خودت را چندین برابر کن!

در این مقاله 3 روش فوق العاده در بازاریابی و جذب مشتری کلینیک زیبایی را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت که با این روش ها می توانید درآمد کلینیک خودت را به میزان 3 برابر افزایش دهی

مدت زمان مطالعه(4 دقیقه)

1: بازاریابی کلینیک B2C یا مستقیم

در این مدل جذب باید نوع مشتریان شناخته شود، میزان درآمد مشتریان مشخص شود، به صورت کلی اطلاعات دقیق مشتری را باید بتوانیم به دست بیاوریم.

در این مدل بازاریابی باید بیشتر به دنبال تحریک احساسات مشتریان باشید تا منطق. همچنین در مدل بازاریابی B2C مصرف‌کنندگان علاقه‌ زیادی به اطلاعات فنی و تخصصی ندارند و تنها می‌خواهند سود و کاربرد خدمات را جهت استفاده درک کنند.

2: بازاریابی حسی

اهمیت بازاریابی حسی (sensitive marketing) به این دلیل است که حواس انسان بر تصمیم‌گیری خرید تأثیر می‌گذارد. بازاریابی حسی، تأثیر محرک‌هایی که بر انتخاب مشتری تأثیر می‌گذارند را بررسی می کند.

 

از طریق حواس بینایی، چشایی، لامسه، شنوایی و بویایی می‌توان بسیاری از احساس‌ها مانند لذت و اعتماد را در مشتری ایجاد کرد. تبلیغات سنتی که تنها از طریق حواس بینایی و شنوایی ارتباط برقرار می‌کنند تأثیرگذاری گذشته را ندارند. به همین دلیل استفاده از راهکارهای نوین بازاریابی مانند بازاریابی حسی به میان آمده است. هدف بازاریابی حسی ایجاد درگیری حسی و برقراری ارتباط بلند‌مدت با مشتری است.

 

بازاریابی حسی به این سوال پاسخ می‌دهد: کلینیک شما چه تجربه‌ای برای مشتری ایجاد می‌کند و چگونه او را ترغیب به تجربه کردن از خدمات خود می‌کنید. مدیریت تجربه مشتری وظیفه اصلی بازاریابی حسی است. بازاریابی حسی سعی در جلب حواس مشتریان دارد تا بتواند بر تصمیم آن‌ها تأثیر بگذارد.

گریماتور-حسین شیردل-اینستاگرام سالن زیبایی

همین حالا از مشاوره رایگان ما استفاده کن

02122445406

09120561585

3: بازاریابی عصبی (neuro marketing)

پایه بازاریابی عصبی این نظریه است که تصمیم‌های ما بر اساس احساسات گرفته می‌شوند نه عقل. این مدل بازاریابی، بیشتر از انواع دیگر علوم بهره گرفته است. درواقع دربرگیرنده مجموعه علومی مانند روانشناسی، عصب‌شناسی و مدیریت است.

 

بیشتر تصمیم‌های خرید در سطح ناخودآگاه ذهن صورت می‌گیرد نه در سطح خودآگاه. بازاریابی عصبی مشخص می‌کند که در زمان تصمیم‌گیری چه بخش‌هایی از مغز فعال می‌شود و فرایند تصمیم‌گیری به چه صورتی است. چرا آنچه که مشتریان می‌گویند با آنچه که در ذهنشان است متفاوت است.

 

تصمیم‌های هیجانی، هرروز لزوم استفاده از تکنیک‌های بازاریابی عصبی را بیشتر می‌کند. به این شکل شناخت بسیار بهتری از مشتری حاصل می‌شود. با استفاده از بازاریابی عصبی می‌توانید بر روی نقطه حساس مشتری، یعنی جایی که او را به خرید کردن ترغیب می کند دست بگذارید. بازاریابی عصبی به معنای فریب مشتری نیست بلکه به معنای شناخت ذهن انسان است که به چه پیام‌هایی سریع‌تر واکنش مثبت نشان می‌دهد.

برندینگ و بازاریابی کلینیک زیبایی و مطب پوست و مو و لیزر و کاشت مو

منبع: وب سایت گریماتور